Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Guldpris lider utförsäljningen
guldpris | 19 Dec, 2013 | Huvudkategori | (649 Läst)
Investerare säljer guldmarknaden som aldrig förr . Detta är ett första för marknaden , eftersom han tidigare kände bara en riktning : uppåt. Vad kommer härnäst efter förlust rekord .

Investerare är för närvarande att dra sig tillbaka så snabbt av guld börshandlade produkter (ETP ) , som inte sedan införandet av tidningarna för tio år sedan . Utvecklingen speglar den största nedgången i guldpriset återspeglas i 32 år .

Innehaven av de 14 största guld - stödda ETP krympt sedan början av januari med 31 procent till 1813,3 ton - det är den första årliga nedgången började i fonden sedan 2003 i handeln . Detta bekräftas av uppgifter från Bloomberg .

ETP - guld Investeringarnas med $ 148.000.000.000 nådde rekord men under det senaste året . De var klädda vid tiden för underhåll av guld tjur marknaden under vilken ädelmetall ökade i pris sedan 2001 med sex gånger . Produkterna erbjuder investerare möjligheten att investera i ädelmetall utan att behöva lagra den .

Nedgången i ETP tyder på att investerarna förlorar förtroendet för guld som ett sätt att rikedom bevaras . För det första är det inte sist kommer till en uppgång i inflationen . Och på den andra signalerade den amerikanska centralbanken , Federal Reserve att de kommer att dra tillbaka sina omfattande penningpolitiska stimulanser om möjligt .
Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=21633

 
Om: