Blogg gratis Logga in
Guldpris: Brist på inköp från Asien börda
guldpris | 11 Feb, 2013 | Huvudkategori | (648 Läst)
Eftersom många marknader är stängda på grund av en semester i Asien, saknade köparen och det gick med guldpriset ner betydligt.

Ytterligare stimulans skulle kunna generera tillkännagav idag möte EU: s finansministrar i Bryssel, där framför allt hotet om statsbankrutt Cyperns står på dagordningen. För i landet på 17. Februari valet kommer att äga rum, förväntas inte en extra engagemang. ECB Direktör Asmussen efterfrågas av den europeiska politiken, att ett stödprogram för Cypern är i slutet av mars. Cyprioterna har bett om ekonomisk hjälp under sommaren. Eftersom du styr landet anklagas för dumpning och penningtvätt, har det inte funnits något stöd engagemang. Tysklands finansminister Schäuble betonade även upprepade gånger att Cypern inte var systemviktiga. Huruvida konkurs för resten av Europa är faktiskt uthärdligt är ifrågasattes av Asmussen, dock. Funderar du på att den framtida utvecklingen av den gula ädelmetall idag talar vidare starka bevis för att investerare honom med tanke på de många bränder är sannolikt att förbli lojala.

Råolja: Lätt bakslag för början av veckan

Första gången för åtta veckor enligt gällande COT rapport Commodity Futures Trading kommissionen har stora spekulanter minskat nät lång position (optimistiska marknadens förväntningar). De föll bara något från 267.989 till 266.804 kontrakt (-0,4 procent). Bland små spekulanter gick med optimism, hur mycket uppförsbacke. Deras netto lång position ökade från 7.742 till 14.184 terminer. Enligt diagram tekniska aspekter för närvarande verkar särskilt Nordsjön Brent vara något överköpt och betalas för en teknisk korrigering.
Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=21267

Om: